28 Ağustos 2013 Çarşamba

MİRİBAĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ


Abimin kınası oldu da bitti maaşallah. Allahın izniyle bugün de düğünümüz var. Hazırlık yapıyoruz.Erken saatlerde başladı maratonumuz. Suratım görünmesede orada ki beni bulunuz. :D:D


Yapma dedikte yapan çekme dedikçe çeken bir yiğenim var. Bunu size yazarken çekti. Annem kesicek şimdi beni oturuyorum diye :) ''Düğün evi mi burası belli değil valla gak gıııızzzz'' gibi cümleler kuruyo. Kalkıp napcam halay çekicem düğün evi diye :)

Blog'un diğer sahibi ile de bol bol döktürdük kına da devamı düğün de artık :)

Ha tabi tatlı tesadüfümüzü anlatmadım burda. Benim yengem işte yani resimde gördüğünüz kına yakılan kişi , benim ruh öküzümle aynı apartman da oturuyor çıktılar.Şaşırdık kaldık tabi. Bize evini tarif ederken bi baktım ki aynı yerde oturuyorlar :) Orda oturduğunu bilmeden girdim çıktım çok kez evlerine :) neyse ki iyi oldu ne zaman yengemlere gitsem hoooop yukarı çıkıyorum ruh öküzümün yanına :)

Neyse neyse ben fazla uzatmayayım.Annem daha fazla sinirlenmeden çıkayım en iyisi. :)

Düğün de bi macera yaşarsam gelicem. İyi günleeeer.

-KÜBOŞŞŞŞ

23 Ağustos 2013 Cuma

BU TATİLİN STOP TUŞU YOK MU?

Ahh, biri söylesin yok mu gerçekten bir stop tuşu? Umduğumuz gibi olmuyor değil mi? Planladığımız hangi şeyleri yaptık? ''Ben bu tatili değerlendiririm YGS çalışırım fazla bişi bırakmam yiaaaaa'' diye diye gerindik bir çoğumuz. Ahhh ahhh ne ders çalışabildim ne de tatil yapabildim. Sanırım bu konuda yalnız değilim öyle değil mi. Bir kız olarak ev kuşuna bağladım iyice. Tatil mi? Tatil=Temizlik+misafir+misafir+misafir+misafir+uyku-eğlence :((((( Çok mağdurum çook.



Biri de çıkıp demiyor ki al bunları al al. Tatil yapamadın bari bunları ye.Nerdee?Sıkıldım, patlıcam.

Sonra şöyleeee bebişler görüyorum canım onları yemek istiyor bu sefer. Biz de insanız yapmayın koymayın şöyle bebişleri. Nazar değecek vallaa.


Ookullarda açılacak. Hayırlısı olsun diyelim. ''YAPACAK BİR ŞEY YOK'' Bü cümleyi sevmiyorum ama bayadır dilimde dolanıyor. Ee bize de kabullenmek düşüyor. Neyse bana iyi geceler ((tavuğum birazcık :D))

Ha bu arada abim evleniyor düğüne tam olarak 5 gün kaldı malum işim oluyor hep.Yazamıyorum göründüğü üzere.By byy.



-KÜBOŞŞŞŞ


12 Ağustos 2013 Pazartesi

Uzun Zaman Olmuş..

Yazmayalı gerçekten uzun zaman olmuş. Ramazan da zaten keyfim yoktu doğruyu söylemek gerekirse. İftarı açtıktan sonra folloşum çıkıyordu tabiri caizse. Ve sürekli iftar misafirlerimiz oluyordu. Bayram'da rahatlarm oh diye düşünürken daha beter oldu. Daha ramazan bittiğinie inanamıyorum.Hala kalabalık evimiz ve bitecek gibi de değil.Abim evlenecek onun da telaşı var ve memleketten düğüne gelecekler bizde kalacaklar bu da kötü bir olay diyelim :)

Bayram da bize gelen misafirlerden birisinin tavsiyesi üzerine ''Derya Abla'' diye bir siteyle tanıştım. Kahve falınızın 3 açıdan fotoğrafını çekip yolluyorsunuz. Ve o size yorumluyor. Hemde ücretsiz olması çok çekici :) İlk başta bilgisayar açıklaması sandım ama sonra yazı tipinden cümle hatalarından ve samimi konuşmalarından gerçek olduğu ortada.Bakmak isterseniz tık tık


Kahve içmeyen hatta nefret eden biri olarak. Şu sıralar günde 2 kere içmeye başladım maksat eğlence yolluyorum yorum alıyorum. Sadece kahve falı da yok bir çok fal çeşidine bakabiiyor Derya Ablamız. ( e bi yorumda siz yollayın falıma :) )

Yazmadığım günlerde neler yaptıklarımı yazıyorum aklıma geldikçe :)
Abim evleneceği için onun çeyizlerini hazırladık. 

Evet tahmin ettiğiniz gibi bohçası. Tabi hurçta ki şeyleri havalandırırken daha bir sürü şey çıktı. Benim çeyizlerim falan. Küçüklük kıyafetlerım çıkmaz mı bir de. Yerim onları.


Hepsini tek fotoğrafa sığdırayım dedim ama aceleyle olmadı daha 3-5 katı dısarıda kaldı bunlar bir kaçı. İnsan nasıl benim olur bunlar ya diyor içinden. Çok şirin şeyler.


Heyyy!! Tabi açtığım baklavayı unutmamak lazım. Ellerimle yaptım. Beğenmeyen çıkmadı tabiki. Yemek isteyen buyursun gelsin :)

Günler böyle geçti işte.Bayram gezmesi, ve bir çok aktivite yaşadık bitti gitti bu bayram da  :)


Hepimizin Geçmiş Bayramı Kutlu Olsun.


-KÜBOŞ

7 Ağustos 2013 Çarşamba

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN!

Ops. Uzun zamandır hiçbir şey yazmamışız. Sanırım hem ben hem de Küboş'um üşendik. Yapcak bişi yok artık o arayı bayramdan sonra kapatırız.

Malum ramazanda bitmişken en azından Eskişehir'e bayram için gitmeden(Hiç istemiyorum gitmek,biri beni kurtarsın!!!) bayramınızı kutlamak istedim.

Hepinizin benden daha iyi bir bayram geçirmeniz dileğiyle BAYRAMINIZ KUTLU OLSUUUN!!!