29 Eylül 2013 Pazar

KitapOkumaHalleri#1


Benim kadar garip kitap okuyan var mı acaba?
Bazıları ya oturarak ya da yatarak okur. Bense her türlü.Ne iş yapıyor olursam olayım kitap okumak istediyse canım okurum! :)


En favorim içecek içerken! Çok iyi gidiyor hele ki o içecek FuseTea-Karpuz ise :) Dershanedeydim bu karede.




Ya benim gibi oje sürerken kitap okuyan var mı aranızda? 


Sayfamla ilgilenirken de okumak eğlenceli oluyor. (( buradan tık tık ))



Ve ve o elimde kalem olmadan kitap okumak mı? Pek sanmıyorum. Hoşlandığım yerleri çizmeyi seviyorum.

Bu da dershaneden bir kare. Yanlışıkla karede görünen defterimde ki benim çalışma programım :))

Benim gibi değişik hallerde okuyan var mı?
Sizlerin de beğendiğiniz okumay yöntemi olursa söyleyin uygulamaktan zevk duyarım :)

-KÜBOŞ

28 Eylül 2013 Cumartesi

OJE MUTLULUKTUR!


Bence oje kadınların en ucuz mutlu olma yöntemi. En çok da ben mutlu oluyorum yenisini aldığımda.Ama taktım mı bi renge o bitene kadar sürerim. Kime sorsam daha hayatında hiç oje bitirmemiş sürekli almış biriktirmiş kişilerle karşılaşıyorum. Ben attıklarım aldıklarımdan fazla şuan. Yakın bi zamanda oje temizliği yaptım.Bilmem kaç tanı attım hatrlamıyorum.Bitmemişler ve en beğendiklerim mevcut elimde.O kadar az kaldı ki ben bile inanamıyorum.


Golden Rose sevmeyen yoktur herhalde var mı ki?
Elimde kala kala bunlar kaldı. Sırasıyla numaralarını yazıcam temin etmek isterseniz yardımı olur.

Soldan sağa sırayla;
215
227
58
220
204
132 
117(süt beyaz) ''favorim''
Ve en sondaki rakı beyazı ama ne yazık ki numarası silinmiş :(

Benim için ojeler ikiye ayrılır. Golden Rose ve diğerleri!

Diğerlerine geçelim o zaman :)


Bu da Natty serim oluyo. Son zamanlarda bir çok yerde standına denk geldiğim için denemek istedim hepsini birden alıverdim.
Soldan sağa;
İlki bir simli oje olduğu için üzerinde numarası yazmıyor.
307(gerçekten favorilerimden biri inanılmaz hoş duruyor)
330(Galiba bu kışın favori rengim olacak! Kahve aşkdır.)
324(henüz kullanmadım. Morun bir tonu griye çalıyor ....)

Ama fırçalarını çok beğendim sürmesi çok rahat tavsiye ederim.


Bunlar da bilmediğim etmediğim markalar.Ama renkleri muhteşem.İlk sıradaki bu senenin favori rengi zaten.Markası Cecile-110. Bileniniz var mı bilmiyorum? :)
İkincisi çok güzel asil bir bordo.Üzerinde herhangi bir marka yazmıyor.Geçerken dikkatimi çektiği için hemen temin etmiştim.Pişman değilim.
Üçüncüsü Avonun testerlarından olması lazım.Ablam avonla ilgilendiği için o verdi. Markası Classics-58


Buda bir kaçının tırnakta duruşu. Özellikle maviye hayranım , ölüyorum bitiyorum diyebilirim. Kendiler zaten bana hediye bu sefer bitirme yok! Arada bir sürücem :))

Yararlı olduysam ne mutlu bana.
Görüşmek üzere.
Yapmamı istediğiniz bi yazı olursa buralardayım.

-KÜBOŞ





24 Eylül 2013 Salı

KitapÖnerisi #1

Eveet ben geldim. Bayadır yazımyorum yazamıyorum.İnanın vaktim yok. Sürekli dershane okul ve test kitapları içinde sıkışıp kaldım. İlk defa kitap önerisi yapmak istedim sizinde önerileriniz olursa yorum atın lütfen. Yanlışımız olursa affola.

Gerçekten tam bir şaheser. Benim gözümde tabi ki beğenmeyenler olmuştur elbet.. Ama kime sorsam hımm okumadık gidi cevaplar alıyorum. Okuyun, okuyun , okuyun... Bana kalsa okullarda okunması gereken kitaplar arasında buna da yer verilmeli. Ünlü bir yazar olmaya bilir. Evet ama içindekiler süphesiz hepimizin yüreğini parçalayacak.Bosna'lı bir müslüman kızın savaş sırasında başından geçenler akıl alacak gibi değil. 

YAZAR: Alexandra CAVELIUS

{Oje: Natty 330 *Orkide}


Kahraman TAZEOĞLU deyince akan sular durur benim için.. Ve 3 gün önce onunla aynı şehirdeydik ve ben lanet olası dershanem yüzünden imza gününe gidemedim :(

Benim anlatmaya kelimelerim yetmez ki bu adamı. Hangi sözünü görsem bi yerlerde bilirim ki odur. Onun bambaşka bir anlatışı cümle kuruşu var. Anlatamıyorum işte siz anlayın. Bu kitabı bi anda başlayıp bitirmek değilde dönüp dönüp okumayı çok seviyorum. Sözleri içimi ısıtıyor. Beni duygudan duyguya sürüklüyor. 

*Bir gün gidersen beni kaldığına inandırarak git.Ben ancak, gitmediğine inanarak yaşayabilirim..

*Kaçsam, yakama yapışır omuz başların; yaslansam uçurumsun...

*Oysa ben senden bir bardak su istedim Akdeniz değil...

ve ve ve ve bir çok güzel söz..


İclal Aydın hayranı bir insanım oysa ki! Ama ne zaman elime alsam 5 sayfayı geçmiyor. Ben galiba onun şiir okumasını daha çok seviyorum.Ama en kısa zamanda bitireceğim seni!
Tek anlayamadığım şey neden kitap boyunca sürekli kendi fotoğrafların var sayfalarda?
Galiba beni iten bu da olabilir bilemiyorum..


Bunları elimde bulunduruyorum ama bir türlü nasip olmadı okumak.Belki de yıllardır okuyacağım diyorumdur.Özellikle Yüreğim Seni Çok Sevdiyi :D
En kısa zamanda inşallah :)

Benden bu kadar ya sizin önerileriniz neler?

Yakın bir zaman da oje yazısı yazmayı planlıyorum kendi mi bitmiş eskimiş ojelerden arındırabilirsem.Ve yeniler yolda olduğu için bekletiyorum.Onlar da gelince buralarda olucam :)


-KÜBOŞ



14 Eylül 2013 Cumartesi

İLGİSİZ KALMIŞ BLOG'UMUZ

Amanda aman kimse ilgilenmiyormuymuş bizim blogumuzla. Tabi bizim suçumuz. Hadi ben neyse son zamanlarda hep ben yazmışım diğer sahibe kızmak lazım.

Neyse işte nasılsınız, iyi misiniz? Hayat nasıl gidiyor? Ve bundan sonra daha sık soracağım bir soru var! OKUL NASIL GİDİYOR??!!! Test kitapları arasındaa boğulan bir tek ben miyim?


Bunlar benim çözülmesi gereken kitaplarımın 4/1 i yani çok kötü hissediyorum. Gözümün önünde durdukça kafayı yiyorum hepsinin bitmesi gerek ki inşallah ben onlardan önce bitmem.

Şimdiden girdim o strese okul açılmadan. Bakalım okul açılınca bizi neler bekliyor. 

Kafa dağıtmak için formüllerim arıyorum yok yok yok. Dışarı mı çıkıyorum? Evet!Sadece dershaneye gitmek için. Çarşının ortasında kendı mi dershaneye kapatıyorum çok içler acısı. Bari dershaneyi çarşının ortasına yapmayaydınız :(
Bende işte facebook da sayfa falan açtım orda fotoğraflar paylaşıyorum.Takılıyorum karışan eden yok istediğim gibi manzara, kıyafet vs vs vs vs  ne gördüysem güzelse paylaşıyorum.Biraz iyi geliyo.buraya tık tık bakabilirsiniz.

Neyse benden bu kadar yine gelip sizlere YGS-LYS stresimi anlatıcam. :))