30 Ekim 2013 Çarşamba

Gratis'e uğradım..


Keyif alışverişi değil, ihtiyaç alışverişiydi bu biraz.Fazla konuşmadan aldıklarımı göstereyim hepi topu 3 parça.


Maybeline Wolume Express için gitmiştim.Çok övgüler almıştım. Avondan başka bir rimel kullanmayan birisi olarak gittim baktim ki kapış kapış bitmiş :)
Benimde rimel ihtiyacım vardı elbet birini alacaktım.Golden rose ile Essense arasında gidip geldim. Essensi aldım rengi bi sempatik geldi.Tester yoktu fırçasına bakmadan aldım. veeeeeeeeeeee


Bu görüntü ile karşılastım çarşıdan dershaneye geldiğimde.. Amaaaanıııın gibi bir tepki verdim. Adamlar fırça koymayı unutmus!! Fakat şaşırtıcı bir şekilde inanılmaz güzel :O
Şaşkınlıktan bir hal oldum. Çok dolgun gösterdi.


Benim kirpiklerimden kaynaklanan bir şey de olabilir. Bi fikrim yok ama memnun kaldım :) Bakalım ilerde bir problem çıkarsa buraya eklerim. (fiyat: 6.50 ÇOK UYGUN!)


Her ne kadar siyah kalem ihtiyacım olmasada alıyorum.Kendimi alıkoyamıyorum.Ucu , boyaması.. bir harika :) Fiyatı 1.80 (her renk mevcuttur)


Ben bu kremi varya yerim böyle.Açıp ağzıma sıkasım gelıyor! Çok güzel kokuyorsun sen ya. Daha önce almayı çok düşündüm fakat her seferinde unuttum.Ama otlakçı olarak arkadaşlarımdan kullanmışlığım çok var :) Sonunda benimsin!! Ayhh.
(fiyat:3.50)

Hepinize iyi alışverişlerrr.

-KÜBOŞ




28 Ekim 2013 Pazartesi

Ufak tefek şeyler..





Öncelikle bu cüzdan için konuşmak istiyorum.İlk gördüğümde 15 lira demişti.Fakat yeni cüzdan aldığım için bir daha almak istemedim fakat gözüm önünden geçip giderken takılıyordu sürekli.Kırmızı bir aşktır benim için.O benim olmalıydı ve oldu! Baktım 10liraya düştü.Yine almadım.Bir de ne göreyim başka bir yerde 3,5. Hemen saldırdım ve artık o benim. (Antalya'da yaşayan varsa; Şarampol caddesine giderseniz görürsünüz o kocaman HER ŞEY 3,5 TABELASINI)


Dokunmatik telefona yeni geçiş yapmış biri olarak alışma evresindeyim.İste maksat korunsun çizilmesin falan.Araştırdım 10liradan aşağı bulamıyorsunuz bu tür kapları. Fakat arkadaşımdan aracılığıyla bunu 3 liraya aldım.(Doğu Garajında bir mağazaymış.) Maksat koruması değil mi :)


Ben bu ojeyi yerim yerim YERİM !!!

Gratis Antalya'da tek bir yerde biliyordum.Ve gitmeye üşeniyordum Işıklar'a. Fakat bir de ne göreyim çarşının ortasına Gratis açılıyo!! Ve tabi ki koştum ve bunu gördüm aşık oldum! (2 lira)
Ojelerde çok indirim var bu sıra gidip temin edebilirsiniz. Flormarın kendi mağazasında daha pahalıydı.

Hepimizin kolayına kaçtığı tek desen!! :)

Aslında bir kaç şey daha çekmiştim. Pc'ye atmıştım telefonumdan silmiştim pcye attım diye ama benim yiğenim yok etmiş fotoğrafları sağolsun simdilik bu kadar :)


Antalya'da yaşayan varsa yorum please :)

-KÜBOŞ



15 Ekim 2013 Salı

HEPSİ BENİM OLSUN

    Ben susayım fotoğraflar konuşsun bence!!!



Çok rahat duruyorlar yoksa bana mı öyle geliyor. Çok güzelsiniz siz ya.


Saks mavisi bi harika dostum.


Mor detaylarını sevdim.

Siyah daima vazgeçilmezdir.


Bu senenin moda rengi. Altın sarısıyla uyumu mükemmel.



Hayır yanı sen benim olsana oralarda ne işin var :(

Beni bıraksanız en az 100 fotograf yığarım buraya. Bırı bana dur desin!!!


-KÜBOŞ

8 Ekim 2013 Salı

Parfüüümler!!

Çok parfüm değiştirme alışkanlığı olan biri değilimdir aslında. Genelde deodorant kullanmayı severim.Hayatımda böyle bir gerçek var malesef...

Tek kullandığım deodorant markası diyebilirim.Kalıcılığından hiç taviz vermez :) Moru benim daha cok tercihim. ...The Sexy

Ama ne kadar zararlı oldgunuda biliyoruz deodorantların. Parfüm kullanmaya özen gösteriyorum.Pek kalıcı olmasalarda! :)


AVON - PUR BALANCE

Orta okuldan beri severek kullandığım ve yıllarca değiştirmediğim bir kokuydu. Ama daha sonra yaygınlaşınca herkesin BEN kokmasını istemedim doğrusu :))
Abim Almanya'da olduğu için ondan rica da bulundum.Ve bir parfüm getirdi.


Ve bu kabı ve kutusu sevimli olan arkadaşla tanıştım :) COUTURE oluyor kendileri. Bilmem tanıdık bir marka mı ? pahalı olduğunu biliyorum fakat Almanyada bazı kozmetik malzemeler daha ucuz oluyor. 1 yılı geçti ve ben hala kullanıyorum o kadar kalıcı ki azıcık sıkmam yeterlı oluyor.Tabi otlananlar da yok değil diyelim daha yarısına geldi :)  


Bu da ORİFLAME'DAN - lOVELY BETTY

Henüz tam tanışamadık kendisiyle.Çünkü bana kendileri hediye. Bakalım sevecek miyim?
Aranızda kullanan var mı? Kokusu kalıcı mı? Bilgi verirseniz sevinirim. Yarın kullanmayı düşünüyorum :) Kutusuna bayıldım. Düşünce güzel. Kilit falan :) Yorumlarınızı bekliyorumİyi akşamlarrr.

-KÜBOŞ


Uyguladım, pişmanım!!!



Gerçekten uyguladığıma çok çok çok pişmanım. Kullandığım malzemelere acıdım gercekten :(
Gerçekten olur sanmıstım. Belki de ben bir yer de hata yaptım. Kesinlikle tarifi veren kişiye bir şey dediğim yok ama olmadı bu. Ya da ben yanlıs bir uygulama yaptım bilemiyorum.



Daha çok çamura benzedi benimki.Ben kahverengi bi eyeliner denemek istedim ama olmadı :/ Ve sürmem imkansız o kadar vıcık vıcık ki. Bilemedim gerçekten denemeden önce en az 5 kere düşünün. Bende elimde denedim gözüme sürmem imkansız çünkü. Ben zararlı olduğunuda düşünüyorum sonucta içinde el kremi var. Bu yüzden göze zarar verebilir. Demek ki napıyomuşuz??? Gidip kendimize bir eyeliner alıyormuşuzzzz.




-KÜBOŞ


7 Ekim 2013 Pazartesi

Bir hafta ne yaptım? #1



Dönüp bakıyorum da, hiç önemli bir şeyim yok. Sürekli test çözme eğiliminde yaşıyorum biri beni kurtarsın.  İnsan hiç mi kayda değer bir şey yaşamaz ?


Havalarda bir tuhaflaşmaya başladı Antalya'da. Giydiğim son yazlık kıyafet bu oldu. Puantiyeli şeylerle aşk yaşıyorum resmen.O bir tulum. Bir gün önce terler içinde dershaneye giderken ertesi gün üşümek de ne demek? Sonbaharı unutup direk kışa geçmek de ne demek Antalya?
Hayır yani nedir bu acelen?



Sen o kadar bu kupalardan ara bul kala kala iki tane kalsın dükkanda! Abim evlendiği için ev hediyesi olarak götürdüm oysa ki beğenmiştim kendime alacaktım.Onlara nasip oldu. Çok şekerler. Kupa hastalığım var güzel gördüm mü dayanamam :)


Karışım çayları denemeyi seviyorum.Normal çaydan pek fazla hoşlanmadığım için değişik şeyler denemeye çalışıyorum.Fakat vadettiği şeyleri her ne kadar yerine getirmese de tadını sevdim.Ama herkesin seveceğini sanmıyorum :) Bu haftada bunu denedim.Çabucak bitirmek en iyisi sanırım :))


Sen böyle ye gözlemeleri sonra niye kilo aldım de!!! [Kendine kızma halleri]

Peki ya siz naptınız bir hafta?

Benim gibi saçma sapan bir hafta mı geçirdiniz?

Ygs mağduru musunuz?

Bi yorum atın bişi yapın dürtün.

Pleasee!!

:)   


-KÜBOŞ